Menu

Ürün portföyümüzü piyasa ve müşteri talepleri doğrultusunda geliştiriyoruz.

Ürün Çeşitleri

Kartonsan’ın ürün gamı geniş bir kitleye hitap ediyor.

Piyasa talep koşulları ve müşteri beklentileri doğrultusunda ürün portföyünü geliştiren Kartonsan, ürünlerini 27 ülkede on milyonlarca tüketiciye sunmaktadır.

2014 yılında tamamlanan tevsi yatırımıyla yıllık üretim kapasitesini 240 bin ton/yıl (KM1 ve KM2)’a ulaştıran Kartonsan’ın “dubleks (gd)” ve “tripleks (gt)” adı verilen geri dönüştürülmüş kağıttan üretilen ürünleri, gıdadan ilaç sanayine kozmetikten reklam-tanıtıma kadar çok çeşitli sektörlerde müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Kartonsan ürünlerinin; gıda maddeleri ambalajlamasında kullanımının uygunluğu T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, kuru gıdalar ile doğrudan temas eden ambalajlarda kullanımının BfR (Alman Risk Değerlendirme Enstitüsü) normlarına uygunluğu ise uluslararası analiz kuruluşlarının raporlarıyla belgelenmiştir.

Kartonsan’ın ürünleri ve özellikleri

Kartonsan’ın ürettiği kuşeli karton çeşitleri ve özellikleri aşağıda özetlenmiştir.

NORMPRINT

Ambalaj işlerinde yüksek performans gösteren Normprint; daha az mürekkeple parlak bir baskı kalitesi, iyi laklanabilirlik özelliği ile arka yüzü gri olup, üst yüzeyine son kat olarak blade kuşe uygulaması yapılmış, çok katlı kuşeli kartondur.

EXPRINT

Her türlü ambalaj ve detaylı grafik işleri için yüksek performans sunan Exprint; yüksek pliyaj özelliği, daha az mürekkeple parlak bir baskı kalitesi, iyi bir laklanabilirlik özelliği ile arka yüzü gri renkte ve üst yüzeyine son kat olarak blade kuşe uygulaması yapılmış, çok katlı kuşeli bir kartondur.

LUXTRIPLEX

Özel gün kartları, reklam amaçlı detaylı grafik baskı ve her türlü ambalaj için tercih edilen Luxtriplex; yüksek pliyaj kabiliyeti, daha az mürekkeple parlak bir baskı kalitesi, iyi bir laklanabilirlik özelliği ile arka yüzü beyaz, üst yüzeye son kat olarak blade kuşe uygulaması yapılmış, çok katlı bir kuşeli kartondur.